Camillas historie: Det kan ske, også for dig

Det kan ske, også for dig er historien om Camilla der i løbet af få sekunder går fra et almindeligt arbejdsliv til et fleksjob

Det var en fredag morgen, solen skinnede og Camilla var glad. Det var dagen hvor hun efter et godt forberedt møde på jobbet, skulle hjem og hygge med familien, da det var deres spilledag. Camilla kyssede sin mand farvel og gav sin lille dreng en krammer og de tog afsted til jobbet og børnehaven.

Camilla pakkede hendes taske og gik og smilede for sig selv og tænkte tanken, at hun var verdens heldigste kvinde i verden. Hun havde et godt job, god mand og en kæk lille dreng. Camilla blev forstyrret af sine tanker, da telefonen ringede. Hun proppede høretelefoner i ørerne, tog sin taske, sine nøgler og tog afsted. Det var Sanne fra arbejdet der ville briefes til det møde de skulle have med de store chefer her klokken 09.00. Camilla lukkede døren, gik hen til sin cykel og satte tasken i kurven, men hun lyttede til Sanne.

Camilla hoppede op på cyklen og først halvvejs på vej til jobbet, bemærkede hun at hun havde glemt sin hjelm ”pyt med det, kun den ene gang” – Camilla fik ro på Sanne og kunne mærke at Sanne ønskede at Camilla godt måtte komme bare lidt tidligere end aftalt. Camilla trådte lidt hårdere i pedalerne … Helt uvidende om hvad der så skulle ske.. Sanne stod panisk og kiggede på klokken da klokken var 09.15 og Camilla stadig ikke var kommet, cheferne sad og kiggede på Sanne og spurgte ”nå er I klar eller” da han blev afbrudt af et kald. Camilla var blevet ramt af en bil og var nu indlagt på hospitalet.

Efter nogle hårde dage på hospitalet kom en nedslået Camilla endelig hjem, med beskeden om at hun havde en ødelagt skulder, hvilket resulterede i at hun ikke kunne arbejde fuldtids, hun havde også udfordringer med at sidde foran en skærm længere tid ad gangen, så hun skulle virkelig have et skåne job. Hvad gør man?

Camilla var sønderknust og havde det som om hele hendes liv bare var forsvundet, med et fingerknips var alt lykke bare væk og så i en alder af kun 32.

Det kan ske, også for dig – lad os håbe at det ikke gør det.

Er det nu bare det? Vi slår et slag for folk som Camilla, vi, hos Fleksjobber Netværket gør alt hvad vi kan for at samle alle de tråde og løse ender når vi taler om fleksjob. Det vi gør, er at forenkle processen, forenkler din søgen og ikke mindst sørge for at det er en behagelig overgang. Vi har samlet det hele ét sted – i Fleksjobber Netværket #AltOmFleksjob – serveret ét fælles sted.

Årsagen til du skal vælge os, og det der differentierer os er at, du får

  • ét landsdækkende netværk
  • direkte adgang til arbejdsgivere, fagfolk og ligesindede
  • ny viden og muligheder for fleksjobbere
  • ledige fleksjob og deltidsstillinger inden for vidt forskellige brancher
  • et sobert, proaktivt og seriøst forum, på et socialt medie, hvor både arbejdsgivere og jobsøgende mødes

#SammenStårViStærkere når vi står #SammenOmFleksjob er nogle af de hashtags vi bruger (siden 2009 da vi opstod). Vi mener netop med det, at vi som samfund har en interesse i, at mennesker der har brug for et arbejde på nedsat tid, i form af et fleksjob, er en vigtig ressource. Derfor håber vi også at du vil være med til at sprede budskabet, og deltage i netværket.

RELEVANTE LINKS

Fleksjobber Netværket (gruppen): https://www.linkedin.com/groups/3973090/

Fleksjobber Netværket siden : https://www.linkedin.com/company/fleksjob/

Historien/artiklen er første gang bragt i Fleksjobber Netværket 3. oktober 2021 og genudgives på Fleksjobber Netværkets hjememside første gang i april 2023. Det sker fordi historien stadig er relevant.