#fleksjobberdagen

#fleksjobberdagen

 

Dato: 2. november 2022 – se mere her og føj til din egen kalender

Hvad er #fleksjobberdagen?

#fleksjobberdagen er en mærkedag for handicappede på arbejdsmarkedet. De fleste handicappede er tilkendt fleksjob via deres bopæls kommune, og er en mulighed for den enkelte på denne måde, at få et arbejde på nedsat tid, værende ansat via fleksjob ordningen, på en arbejdsplads. Fleksjobber Netværket ønsker at sætte fokus på dette område, der der er flere tusinde (jff. år 2021 tallene) mennesker der ikke kan få, eller har svært ved at opnå beskæftigelse. fleksjobberdagen er den anden november i året.

Hvorfor nu dette tiltag?

Som skrevet tror vi på at sammen står vi stærkere – det er i øvrigt også vores slogan. Vi står stærkere som individer og som samfund hvis vi handler og bygger sammen. Da Fleksjobber Netværket omfavner alle slags handicap og minoriteter er der i vores netværk plads til alle, der på grund af nedsatte funktionsevner har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Vi ønsker som det eneste gratis alternativ, og som interesseorganisation, at samle alle under ét tag og gøre denne dag til samfundets ‘ja tak’ til alle på arbejdsmarkedet.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage!

Alle virksomheder, alle der arbejder professionelt med fleksjob, alle fagpersoner på beskæftigelsesområdet, politikere, meningsdannere, handicapgrupper og foreninger, alle fleksjobbere, alle på vej til, i eller på vej væk fra fleksjob er velkommen.  Vi tor på at Sammen Står Vi Stærkere, også som samfund – og vi inkluderer alle.t.

Sådan deltager du som fleksjobber

Se hvilke arrangementer der er hos de forskellige udbydere af tjenester/services/kurser og lignende for fleksjobbere. Besøg kalenderen her: Du tilmelder dig direkte hos de forskellige udbydere, og det er også hos dem du får mere information om de enkelte arrangementer.

Dagens program

Vi offentliggør den færdige liste / dagens program 1. september – besøg da kalenderen her og de kommende arrangementer.

Sådan deltager du som virksomhed/anden aktør/kommune eller lignende

Dette direkte link til PDF filen Invitation til fleksjobberdagen, vil kunne guide jer direkte til hvordan I bliver en del af feksjobberdagen. (Opdateret 22-05-18)

Dette direkte link til billedfilen med en teaser til #fleksjobberdagen – er anvendeligt til den enkelte fleksjobber og andre kolleger i organisationen. Filen er en 1:2 printvenlig teaser-udgave. (Opdateret 2022-06-10)


Flere links til Fleksjobber Netværket

Udvikling Assens - Netværk

– gruppen på LinkedIn https://www.linkedin.com/groups/3973090/
– siden på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fleksjob/
– siden Facebook : https://www.facebook.com/fleksjob
– og på hjemmesiden her!


Vi ses til

#fleksjobberdagen

 

Print Friendly, PDF & Email