#fleksjobberdagen

 

#fleksjobberdagen


Hvornår og hvad tid?

Den anden november. Næste gang: 02.11.2022 – se mere her og føj til kalender

Hvad er #fleksjobberdagen?

#fleksjobberdagen er en mærkedag for handicappede på arbejdsmarkedet. De fleste handicappede er tilkendt fleksjob via deres bopæls kommune, og er en mulighed for den enkelte på denne måde, at få et arbejde på nedsat tid, værende ansat via fleksjob ordningen, på en arbejdsplads. Fleksjobber Netværket ønsker at sætte fokus på dette område, der der er flere tusinde (jff. år 2021 tallene) mennesker der ikke kan få, eller har svært ved at opnå beskæftigelse.

Hvad er dagens program?

Samarbejdspartnere der deltager på #fleksjobberdagen senest april 2022 gøre deres deltage offentlig, og du se dagens program (kommer i april 2022): Dagens program

Hvem kan deltage?

Alle.  Alle virksomheder, alle der arbejder professionelt med fleksjob, alle fagpersoner på beskæftigelsesområdet, politikere, meningsdannere, handicapgrupper og foreninger, alle fleksjobbere, alle på vej til, i eller på vej væk fra fleksjob er velkommen.  Vi tor på at Sammen Står Vi Stærkere, også som samfund – og vi vil gerne inkludere alle.

Hvorfor nu dette tiltag med en dag som denne?

Som skrevet tror vi på at sammen står vi stærkere – det er i øvrigt også vores slogan. Vi står stærkere som individer og som samfund hvis vi handler og bygger sammen. Da Fleksjobber Netværket omfavner alle slags handicap og minoriteter er der i vores netværk plads til alle, der på grund af nedsatte funktionsevner har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Vi ønsker som det eneste gratis alternativ, og som interesseorganisation, at samle alle under ét tag og gøre denne dag til samfundets ‘ja tak’ til alle på arbejdsmarkedet.

Sådan deltager du

Brug hashtagget #fleksjobberdagen hvor du er og med hvem du er i selskab med – for at sætte fokus på fleksjob og handicappede på arbejdsmarkedet.

Tilmelding til fleksjobberdagen

Der er ingen tilmelding til selve #fleksjobberdagen – Se punket “Sådan deltager du”.  Der kan dog ved arrangementer, online/fysisk fremmøde, rundt omkring være krav om tilmelding. Kontakt derfor den enkelte udbyder for at høre nærmere.

Tiføj til kalender

Læs mere og tilføj fleksjobberdagen til din kalender via dette link : https://www.fleksjobbernetvaerket.dk/kalender/fleksjobberdagen/

 


Flere links til Fleksjobber Netværket

Udvikling Assens - Netværk

– gruppen på LinkedIn https://www.linkedin.com/groups/3973090/
– siden på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fleksjob/
– siden Facebook : https://www.facebook.com/fleksjob
– og på hjemmesiden her!


Vi ses til

#fleksjobberdagen

 

Print Friendly, PDF & Email