Hjælp til at bruge hjemmesiden

Læs her hvordan du kan bruge siderne på fleksjobbernetvaerket.dk, med kompenserende hjælp.

Kompenserende funktionalitet på hjemmesiden – Læs her hvordan du kan bruge hjemmesiden, hvis du for eksempel er synshandicappet, svagtseende eller blind. Har du et andet handicap, og ønsker du information om tilgængeligheden med dit handicap på hjemmesiden, kan du læse mere i næste afsnit “Vigtig viden er værd at dele”.
Som et plus kan det nævnes at, nedenstående muligheder naturligvis også gælder på langt de fleste sider på internettet.

Hjælp til Hjælp

  • Enkelte andre steder på siderne, findes der også hjælp – vi kalder det kontekstafhængigt hjælp – og det kan for eksempel være hjælp til at udfylde en formular, eller lignende.
  • Du kan nemmest navigere på siderne ved hjælp af at bruge menuerne.

Mørkt eller lyst tema

Mange hjemmesider kommer med muligheden for at opleve indholdet enten i et lyst tema (light mode), eller i et mørkt tema (dark mode) – også kaldet dag/aften indstillinger. De fleste nyere enheder (fra 2020+) har muligheden for at skifte mellem disse to temaer for at forbedre oplevelsen for brugere. Derudover bruger det mørke tema mindre strøm, hvilket er relevant på mobile enheder. Du kan i de fleste nyere browsere til computer også vælge at installere et add-on der tilbyder denne funktionalitet – for eksempel Google’s Chromebwoser; her kan du hente add-onn’et/extention: Night Eye der vil give dig mørkt tema på alle dine browseroplevelser.

 Forstørrelse af tekst, websider, billeder med mere

Få teksten læst op med syntetisk tale

Applikationer til mobiltelefoner og tablets eller tavlecomputere

Tilføj os til dine favoritter, bogmærker

Via Google Chrome
Vi Mozilla FireFox
Via Microsoft Edge eller Microsoft Internet Explorer
Via Opera eller Safari

Tryk CTRL + D

I browsere på iOS, Android eller Windows mobile enheder kan fremgangsmåden være anderledes.

Vigtig viden er værd at dele

Kære videnshungrende bruger …

Først og fremmest en stor tak fordi du anvender vores hjemmeside,og fordi du har valgt at klikke dig videre til denne henvendelse. Det sætter vi pris på.

Fleksjobber Netværket har valgt at gøre siden så tilgængelig som teknisk muligt og i det omfang, vi har teknisk viden, der understøtter det. Du kan derfor komme ud for, at ikke alt virker, som du forventer det, eller at det hjælpemiddel, du anvender til at besøge denne side med, ikke understøttes. Det er derfor vigitgt, at du giver vores webmaster besked, så fejlen kan rettes, og ny funktionalitet implementeres. Skriv til webmaster på webmaster snabela fleksjobbernetvaerket punktum dk.

Vi har på siden valgt at gøre tilbuddene så mangfoldige og brede som muligt og på områder gøre det, der er lettest. Er den dybe tallerken opfundet en gang, ønsker vi ikke at genopfinde den, og den viden, der er tilgængelig, formidler vi derfor blot via links.

Sidder du inde med viden som du mener vi “da burde have haft med”, mener vi derfor det er din pligt at lade os det vide – lidt frækt sagt ved vi.