Cookiepolitik

Hvad er en ”cookie”?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet når du besøger en hjemmeside.

Cookies anvendes til mange formål, da en hjemmeside kan læse indholdet fra en cookie når du genbesøger hjemmesiden.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer/smartphone/tablet.

Hvilke typer af cookies findes der?

Der findes overordnet tre typer af cookies:

  • En ”session cookie”, som kun findes mens du er på en hjemmeside og som slettes så snart du forlader hjemmesiden.
  • En ”persistent cookie”, som bliver gemt på din computer/smartphone/tablet i en længere periode.
  • En ”3. parts cookie”, som sættes af en anden end ejeren af en hjemmeside og som typisk også gemmes i længere tid.

“Session cookie”
Denne ”lever” kun mens du er aktiv på en hjemmeside. Hvis du eks. lægger varer i en kurv på en hjemmeside, så huskes dette mellem hver side du besøger. Kommer du tilbage dagen efter, vil din kurv være tom.

“Persistent cookie”
I nogle tilfælde kan en hjemmeside vælge at gemme information i relation til dit besøg i længere tid. Som i eksemplet med en kurv ovenover, kan en hjemmeside vælge at gemme information i en persistent cookie. Det betyder, at kommer du tilbage flere dage efter at du lagde noget i kurven på hjemmesiden, så vil det stadig ligge i kurven.

“3. parts cookie”
Hvis en hjemmeside gør brug af eks. Google Analytics eller Facebook ”like knapper”, så vil der typisk blive gemt en 3. parts cookie fra det pågældende firma. Det betyder, at besøger du først en hjemmeside med en Facebook like knap og derefter en anden hjemmeside med Facebook like knap, så kan Facebook nu via denne 3. parts cookie følge din færden mellem de to hjemmesider.

Anvendelse af cookies på persondatakonsulenterne.dk

På fleksjobbernetvaerket.dk anvender vi cookies til de forskellige formål listet herunder. Du har under hver cookie mulighed for at frabede dig, at disse cookies sættes.

Tekniske session/persistent cookies
fleksjobbernetvaerket.dk benytter sig af en række tekniske session og persistent cookies, som har til formål at få hjemmesiden til at fungere. Eks. gemmer vi dine indstillinger for cookies, i en persistent cookie. Disse tekniske cookies gemmer ikke persondata om dig og de kan ikke tilgås af tredjepart. Derfor har du ikke mulighed for at fravælge disse.

Google Analytics og Google AdWords
På fleksjobbernetvaerket.dk benytter vi Google Analytics til indsamling af statistik, med det formål at forbedre brugen af vores hjemmeside. Google Analytics indsamler data om hvilke sider du besøger, hvor længe, hvilken browser du anvender mv. Vi sender ikke direkte personoplysninger til Google som en del af denne statistik, men Google modtager og behandler din IP adresse, som i visse tilfælde også betragtes som en personoplysning.

Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, vil hjemmesiden måske ikke fungere optimalt.
Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere eller enheder, skal du slette cookies i/på dem alle.

Vi respekterer “Do Not Track”

I langt de fleste browsere, kan man tilvælge en “Do Not Track” indstilling. Hvis denne er aktiveret, så sender browseren en besked til hjemmesiden om, at man ikke ønsker at blive registreret. Hvis du har slået denne indstilling til i din browser, vil alle 3. parts cookies på hjemmesiden være slået fra. Dette gælder også for Vimeo og YouTube, hvorfor videoer ikke kan afspilles. Du kan altid aktivere cookies på denne side, hvilket vi betragter som samtykke, som går forud for browserens “Do Not Track” indstilling for den pågældende 3. parts cookie.

Kontakt Persondatakonsulenterne

Brug af cookies på fleksjobbernetvaerket.dk sker inden for rammerne af til en hver tid gældende lovgivningens samt i overensstemmelse med Cookiebekendtgørelsen og Databeskyttelsesloven. Hvis du vil vide mere om vores generelle håndtering af personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.
Skulle du have spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på:

Frivillig forening:
Fleksjobber Netværket
Brøndbyøæster Torv 476th
2605 Brøndby
Mail: info@fleksjobbernetvaerket.dk
CVR: 37109223

Slet alle cookies Hjemmesiden gen-indlæses.

Relaterede links: Persondatapolitik | Cookiepolitik | Anvendelse og rettigheder | Sikkerhed