Mere om fleksjobberdagen

Sidder du og tænker “Hvad er fleksjobberdagen” og “Hvad kan jeg bruge den til?” så læs med her. Læs her i korte konkrete afsnit og punkter og få forhåbentlig klar og let forståelig viden om fleksjobberdagen og hvilket formål den tjener. Få samtidig et overblik og svar på de mest gænge spørgsmål.
Hvad er fleksjobberdagen
 • Fleksjobberdagen er i første omgang en fælles dag for samfundet, hvor arbejdsmarkedsordningen fleksjob høj-pririoteres. Det er en kampdag hvor de mennesker der er visiteret til ordningen får sat fokus på deres behov for at få en fair chance på, på vej til, eller måske endda på vej væk fra arbejdsmarkedet.
 • Dagen arrangeres af Fleksjobber Netværket i samarbejde med en lang række arrangører/anden aktører/virksomheder der på hver sin vis arbejder med fleksjob, mennesker visiteret til fleksjob, som samarbejdspartnere til jobcentre, og virksomheder.
 • Disse deltager med arrangementer specielt målrettet, eksempelvis til ejer/ledere, arbejdstagere, fleksjobkonsulenter og så videre.

Fleksjobberdagen er en fælles kanal hvor vi ønsker at skabe gennemsigtighed om mulighederne for alle i samfundet om fleksjob.

Bag om fleksjobberdagen

I 2020 lancerede vi #fleksjobberdagen som blot et hashtag, men i 2021 udviklede dagen sig til at være med forskellige arrangører – vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med

 • Coachment
 • Tietgen – Virksomhedsporten
 • Campbell
 • flexfabrikken
 • Job & Råd
 • Job Care
 • Huset Venture i Danmark
 • Huset Venture Nordjylland

Vi har og er i kontakt med arrangørerne for at sikre at et godt og alsidigt udbud på dagen. Arrangørerne betaler en donation på kr. 750,- til Fleksjobber Netværket der anvendes til udvikling af netværket på alle dets parametre.

Hvad er formålet
 • Den enkle formål er at skabe gennemsigtigheden – det være sig for virksomheder, organisationer og andre der enten ikke kender til ordningen, gerne vil vide mere.
 • Formålet er information, da der i skrivende stund (november 2023) hersker mangel på viden, berøringsangst om mulighederne for at ansætte mennesker i fleksjob. Dette  vil fleksjobberdagen og de gode historier ændre på.
 • Det er vores hensigt at skabe en landsdækkende information til alle der måtte have interesse for at handicappede får, kan få en fair chance på arbejdsmarkedet, alt samlet et sted og på en dag – for at imødegå en utilstrækkelig fragmenteret og til tider løsning der betales for, eller slet ikke eksisterer. Med andre ord #AltOmFleksjob samlet et sted gratis.
Målgruppen
 • Alle i samfundet er målgruppen. Det skal forstås på den måde at, alle kan få brug for et fleksjob, hvis uheldet er ude.
 • Både mennesker visiteret til, på vej til eller på på vej væk fra ordningen, virksomheder, anden aktører/virksomheder der på hver sin vis arbejder med fleksjob, og jobcentre (nævn selv flere).
 • Pressen er også en del af målgruppen, og det er den fordi de agerer som en vigtig nyhedskanal i at sprede budskabet om fleksjobberdagen.
Afholdelse af dagen
 • Dagen afholdes anden tirsdag i november (fra 2024) inden for normal arbejdstid. Det vil sige typisk fra kl. 08:00-16:00. Det er dog op til de enkelte arrangører at tidsplanlægge deres egen event.
 • Er det enkelte event tilegent specielt fleksjobbere er eventet tidsoptimeret.
 • De forskellige events kan både være med fysisk fremmøde eller online, og der kræves ofte tilmelding for at deltage. Med mindre andet er noteret er det gratis at deltage.  På Dagens Program som offentliggøres 1. september kan du på fleksjobberdagens side se hvor de enkelte arrangementer afholdes.
Hvad kan jeg få ud af at deltage? / Hvorfor skal jeg deltage?
 • Du kan ganske enkelt få pudset dit mindset af. Du kan få belyst dig selv og dine kompetencer. Du kan få first-hand viden og direkte kontakt til et kæmpe netværk. Du kan på kort tid udvikle dig og skabe dig selv større chancer, og du kan måske sparke døren ind til den chance du drømmer om.
 • Som arrangør får du mulighed for at vise din støtte til diversitet og lighed på  arbejdsmarkedet, og at du værdsætter fleksjobbernes kompetencer og bidrag, samt at få chancen for at få en oplevelse for at møde og netværke med andre arrangører, fleksjobbere, og organisationer, der arbejder for at fremme inklusion og for at få en udfordring for at lære mere om fleksjobordningen, de barrierer og potentialer, som fleksjobbere møder, og hvordan du kan gøre en forskel som arrangør.
Er det gratis at deltage?
 • Ja, 100% gratis – uanset om du er ansat i et fleksjob, på vej, eller på vej væk fra et, ansat i et kommunalt jobcenter, anden form for orgsanisation, politiker eller bare alment interesseret.
Kan jeg få gratis transport bevilget til fleksjobberdagen?
 • Spørgsmålet afgøres i din bopælskommunes jobcenter og derfor skal du tage kontakten der direkte.
Jeg er helt lost, kan jeg få hjælp af jer?
 • Det er rigtigt at Fleksjobber Netværket står bag fleksjobberdagen, og at det er vores medarrangører der i forhold til de enkelte arrangementer står bag. Vi kender som udgangspunkt ikke lokationerne og personerne hos de enkelte medarrangører, og derfor skal du kontakte dem direkte ved eventuelle spørgsmål. Se deres telefonnumre via fleksjobbernetvaerket.nemtilmeld.dk, hvor dagens program kan ses fra 2. september 2024)
Kan jeg/vi hjælpe til som privatperson?
 • Som privatperson kan du frivilligt hjælpe til i Fleksjobber Netværket. Se siden Jobmuligheder. Her vil vi liste de muligheder du har for at tilbyde frivilligt ulønnet arbejde. Det kan typisk være muligheder med: webdesign, marketing, administration, samt eventkoordinering, skrivning af artikler..
 • Du kan også frivilligt vælge at donere et beløb via vores PayPal konto info@fleksjobbernetvaerket.dk. (Der er her IKKE tale om en indsamling).
Hvordan deler jeg jeres side og indhold?

Jam det vil da være rigtig pænt gjort af dig. Brug et af ikonerne herunder.

Hvordan bliver vi medarrangør?
Fraskrivelse af ansvar over for arrangører

Fleksjobber Netværket fraskriver sig ethvert ansvar over for arrangører, og enhver der måtte deltage i en arrangørs forhold. Fleksjobber Netværket kan ikke stilles til ansvar for eventuelle misforståelser af og hos arrangører eller for enhver der måtte deltage i en arrangørs forhold før, under eller efter. Fleksjobber Netværket fraskriver sig ethvert ansvar ved eventuelle utilsigtede hændelser af enhver art, der måtte fremstå, os arrangører eller for enhver der måtte deltage i en arrangørs forhold før, under eller efter.
Fleksjobber Netværket er ene og alene ansvarlig for udbredelse af #fleksjobberdagen som nationalt arrangement.

Her holder du øje med fleksjobberdagen

På Fleksjobber Netværkets hjemmeside, kan du via web-adressen https://www.fleksjobbernetvaerket.dk/fleksjobberdagen finde fleksjobberdagen – den har sin egen side. I perioden efter afholdelse af fleksjobberdagen, indtil den aktiveres igen, vil der være en midlertidig besked om dette.

Et tilbageblik på de forgangene år

Deltog du/I på fleksjobberdagen i tidligere år, så kan du læse med her, lidt om hvad der skete på fleksjobberdagens historik.

Agenda for medarrangører for fleksjobberdagen 2024

Tilmeldingsfrist og betalingsfrist for arrangører er Fredag den 31.05.2024 – og tilmelding foregår via https://www.fleksjobbernetvaerket.dk/fleksjobberdagen2024.
Ved tilmelding modtager kontaktpersonen en bekræftelse med betalingsoplysninger via e-mail.
Upload af dagens program senest Fredag den 31.08.2024
Ved tilmelding modtager kontaktpersonen en e-mail med login information til vores kalenderportal i hvilken dagens program for arrangøren skal uploades.

 


Hvor lang tid er der endnu?

Et lille forsøg på en morsomhed – Vi går dog allerede og glæder os. Vi ses!