Fleksjobber Netværket – hvad er det, og hvad kan jeg bruge det til?

Læs her om hvordan netværket kan anvendes som fleksjobber, erhvervsdrivende eller jobcenter.

 

Til dig som fleksjobber

Der en lang række fordele ved at være med i et fælles netværk, hvor vi samler viden om det at være i fleksjob. Klik ind her og se listen over de nuværende muligheder, som fx  fællesskab og netværk, links og henvisninger til spændende artikler med indhold du formentligt ikke finder andre steder. Herudover tilbyder vi også fru adgang til vores LinkedIn univers – et online fællesskab blandt ligesindede, fagpersoner, og virksomheder – et seriøst ideelt sted hvis du måske er på vej i fleksjob, eller er det allerede.

Til erhvervsdrivende

Få overblik over fleksjobordningen, læs artikler om hvordan I hurtigt og let kan kommer i gang med at ansætte en fleksjobber i virksomheden,  Find information i vores VidensportalØnsker I at støtte vores projekt, så har vi to muligheder – enten som enkelt annoncør, eller som partner i vores partnerprogram – begge fordelagtige CSR muligheder for forretningen.


Til jobcenter og anden aktører

Fleksjobber Netværket ønsker at give inspiration og idéer til borgere der er på vej til, måske på vej bort fra, eller er i et fleksjob, enten på den gamle (før 2013). og den nye (fra 2013) -fleksjobordning. Vi ønsker at være med til at tilbyde en varieret fleksibel gratis vidensdeling om alle de mange differentierede fortolkninger, muligheder og lignende, der er på dette område. Vi ønsker ikke at være i opposition.