Fleksjobber Netværket – hvad er det, og hvad kan jeg bruge det til?

Brug af netværket hvis du er
fleksjobber, erhvervsdrivende eller jobcenter

 

Til dig som fleksjobber

Der en lang række fordele ved at være med i et fælles netværk, hvor vi samler viden om det at være i fleksjob. Klik ind her og se listen over alle muligheder, som fx medlemstilbud, fællesskab og netværk, links og henvisninger til spændende artikler med indhold du formentligt ikke finder andre steder , spørgeskemaundersøgelser, vores arrangementskalender, Herudover tilbyder vi også fru adgang til vores LinkedIn univers – et online fællesskab blandt ligesindede, fagpersoner, og viksomheder – et seriøst ideelt sted hvis du måske er på vej i fleksjob, eller er det allerede.

Til dig som erhvervsdrivende

Få overblik over fleksjobordningen, let artikler om hvordan I hurtigt og let kan kommer igang med at ansætte en fleksjobber i virksomheden, og læs samtidig vores forskellige artikler og indlæg der giver jer et first-hand indblik. Samtidig har vi samlet en masse relevante links til eksterne artikler, som kan være gode at læse. Som erhvervsdrivende har I også mulighed for aktivt at være med som arrangører af events, eller at deltage i vores partnerprogram. Klik ind her og kom godt fra start.


Til dig som jobcenter

Som medarbejder på et jobcenter eller hos en anden aktør, kan det ofte være svært at kende alle mulighederne. Fleksjobber Netværket samlet kontinuerligt al informaiton omkring fleksjob ordningen, og samler det her – fra links og henvisninger til egne og eksterne artikler, til links og henvisninger til eksterne databaser og viden spredt på nettet. Som medarbejder kan du samtidig deltage i vores Linkedin univers, hvor der både er fleksjobbere, fagrelevante kompetencer, og fleksjobbere der debatterer.

 

Tilbage til forsiden af Fleksjobber Netværket