flexyCHAT bot

flexyChatbot 0,3

Fleksjobber Netværket’s
virtuelle assistent på dansk

 

flexyCHAT bot er din virtuelle assistent på Fleksjobber Netværkets sider. Den er pt i en udviklingsface, og fungerer nok ikke optimalt – men formålet med flexy – som den helst vil kaldes – er at give dig en mulighed for at interagere med hjemmesiden, for hurtigt at kunne finde det du leder efter.

https://www.linkedin.com/company/fleksjob

Sådan bruger du flexy

Sådan åbner du flexy – I de fleste browsere på eksempelvis en Windows computer, og på en mobil enhed som eksempelvis en mobiltelefon, vil flexy kunne åbnes enten i højre eller venstre nederste hjørne på skærmen. Klik på billedet af flexy for at åbne den.

Hvordan virker det? Ganske enkelt ved at du skriver til den, på et helt almindeligt dansk. du kan bruge spørgsmålstegn (?), og flexy tilbyder også at vise dig konteks-tafhængie links, hvis muligt.

Andet at videflexy er en AI (kunstig intilligens) teknik der gør det muligt for mennesker at agere med en teknologi der ikke er menneskelig.  Teknologien er stadig under udvikling, og det samme er flexy. Derfor vil du med sikkerhed opleve mærkelige ikke tilsigtede hændelser når du prøver flexy. Vi forventer dog at chatbotten udvikler sig, og lærer fra og af brugen af den.

 

Print Friendly, PDF & Email