Stor ændring på fleksjobbernetvaerket.dk

Som du sikkert erfarer er der sket en stor ændring på fleksjobbernetvaerket.dk – og den største siden Fleksjobber Netværkets start i 2009. Vi har åbnet op for reklamer for at kunne financiere udviklingen, driften, og vedligeholdelsen.
Sæt handling bag dine ord og gør en forskel for dig selv og andre gennem Fleksjobbet Netværket

At åbne op for reklamer er desværre et skridt vi ser os nødsaget til for fortsat at kunne tilbyde Danmarks eneste 100% gratis, non profit, non partipolitiske og uafhængige interesse organisation for fleksjobbere. Lavpraktisk betyder det, at du på hjemmesiden vil se reklamer.

Undgå irriterende reklamer

Sammen står vi stærkere er Fleksjobber Netværkets slogan, og handler som ordene siger om at stå stærkere sammen om et projekt. Hvis alle deltager, så kan alle nyde frugten. Du kan deltage med frivilligt arbejde, eller når du synes at sammen står vi stærkere og anvender netværkets tjeneste, da bidrage med et beløb.

Donation til Fleksjobber Netværket : https://www.paypal.com/paypalme/fleksjob

Du kan donere via PayPal på paypal.me/fleksjob
– alle beløb er velkomne

Sæt handling bag dine ord og gør en forskel for dig selv og andre gennem Fleksjobbet Netværket
Bruger du reklame-fjerner / Add-blocker

En reklame-fjerner / Add-blocker er et stykke software der med brugerens hjælp bevidst omgår blokeringen og på den måde hindrer reklamer i at blive vist – det betyder at, anvender du dette, så ønsker du ikke at Fleksjobber Netværket får mulighed for indtjening ved hjælp af reklamer.
Både hjemmesiden generelt, artikler med flere vil ved visning, vise en blokering ved brug af dette software. Kontaktsiden og enkelte andre sider er frataget blokeringen.

Intet Fleksjobber Netværk uden reklamer