E-mail politik

Fleksjobber Netværket E-mail politik

Forord:
E-mail politikken er indført for at sikre afsendere af e-mails til Fleksjobber Netværket, at de til en hver tid er kendt med de retningslinjer der er, ved at sende e-mails, samt hvilke bevægmuligheder netværket har for at reagere på både tilsigtet og utilsigtet e-mail korrospondance

§1
Følgende e-mail politik er blevet endeligt indført December 2017, hvor den samtidig træder i kraft. Navnet er “E-mail politik” og omtales herefter som dette.

§1a
E-mail politikken gælder for både “Afsendte E-mails”  og for “Modtagne E-mails”

§1b
De

§2 Fleksjobber Netværket stiller til en hver tid e-mail adresser til rådighed på dets til enhver tid eksisterende platforme, online og eller offline systemer, for at brugere kan benytte sig af disse, til at kontakte Fleksjobber Netværket.

§3

E-mail adresserne til Fleksjobber Netværket er bygget op at et fornavn eller en titel eller en afdeling, efterfulgt af et snabel-a symbol (@) og derpå fleksjobbernetvaerket.dk’s registrede domæne.

Eksempler på e.mail adresser jvf. §3: info@fleksjobbernetvaerket.dk, presse@fleksjobbernetvaerket.dk.

§4

E-mail adresserne som blandt andet offentliggøres via siden https://www.fleksjobbernetvaerket.dk/kontakt/ også omtalt i menuerne som “Kontakt” er disse som kan benyttes til at kontakte foreningen på.

Der følger regler med i forbindelse med anvendelse af disse e-mail adresser.

E-mail adresserne tilhører til en hver tid Fleksjobber Netværket, og den information/data der sendes til Fleksjobber Netværket, vil til en hvertid tilhøre foreningen. Data der sendes til vores severe opbevares på disse og vil til en hver tid være tilgængeligt for alle med administratorrettigheder i Fleksjobber Netværket, og for de offentlige myndigheder der måtte ønske indsigt heri.

Anvendes e-mail adresserne af privatbrugere, anbefales det derfor at overveje hvilken information der sendes, af hensyn til afsenderens egen datasikker, da vi ikke på forhånd kan sikre os mod aflytning af data, Undgå derfor dybt personlige oplysninger som personnummer og andre vigtige oplysninger.

E-mails sendt fra virksomheder til Fleksjobber Netværket

Sendes og modtages der e-mails til en hvilken som helst angivet og ikke angivet e-mail adresse hos Fleksjobber Netværket, fra en hvilken som helst selskabsform/virksomheden, uden udtrykkelig skriftlig samtykke, vil denne efter en vurdering tidligt i processen, blive vurderet til viderbringelse til myndighederne for at sende SPAM. Dette vil have tilbagevirkende kraft til 2010 hvor Fleksjobber Netværket startede.

Skér det at denne process tilvejebringes og sættes i gang, vil Fleksjobber Netværket påbyde afsender en engangsbetaling på kr. 2750,-. Beløbet dækker administrative omkostninger for sagsbehandling i vores IT systemer, samt kommunikation med myndighederne, eventuelle sagførere og lignende.

Indsendelsesformularen

Formularen er konfigureret til at indsamle de indtastede data. Det drejersig blandt andet om navne, telefonnummer og så videre. Disse felter er markeret med * (stjerne) og er obligatoriske. Det er vores holdning, at ønsker afsender ikke at udfylde alle felter, er henvendelsen af en karakter der ikke kan betregnes som nødvendig.