Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

fleksjobberdagen

onsdag, 2 november 2022

Gratis

#fleksjobberdagen er en mærkedag for handicappede på arbejdsmarkedet. De fleste handicappede er tilkendt fleksjob via deres bopæls kommune, og er en mulighed for den enkelte på denne måde, at få et arbejde på nedsat tid, værende ansat via fleksjob ordningen, på en arbejdsplads. Fleksjobber Netværket ønsker at sætte fokus på dette område, der der er flere tusinde (jff. år 2021 tallene) mennesker der ikke kan få, eller har svært ved at opnå beskæftigelse.

Læs mere  på https://www.fleksjobbernetvaerket.dk/fleksjobberdagen/

Arrangør?

Er du arrangør og ønsker at dele dit tilbud for #fleksjobbere, så skal du være velkommen og dit arrangement kan vises i Fleksjobber Netværkets kalender. Kontakt os for yderligere info.

Print Friendly, PDF & Email

Arrangør

Fleksjobber Netværket
Telefon:
20253402
E-mail:
info@fleksjobbernetvaerket.dk
View Arrangør Website
Arrangementer og dets forhold er tilrettelagt således, at der er taget hensyntagen til fleksjobbere. Spørg kontaktpersonen hos udbyderen, for yderligere detaljer.

Fleksjobber Netværket formidler ene og alene denne service, men fraskriver sig et hvert ansvari forhold til disser arrangementer. Dog er alle udbydere visiteret efter Fleksjobber Netværkets leverandør regler, som kan læses her.