Erhvervspartner

BLIV ERHVERVSPARTNER I FLEKSJOBBER NETVÆRKET

for kr. 365,- årligt og støt fleksjobbere på arbejdsmarkedet

ERHVERVSPARTNER FÅR

Som erhvervspartner i Fleksjobber Netværke, støtter du vores kamp for at skabe gennemsigtighed og chancer for handicappede på arbejdsmarkedet, med et årligt abonnement.

Udover en grøn og god samvitigghed, og støtten til fleksjobbere og Fleksjobber Netværket, samt klimaet, følger der følgende fordele med i abonnoment

DU FÅR MERE

  • ret til at anvende “Fleksjobber Netværkets Erhvervspartner”-logo, (se logo herunder) i perioden abonnement løber (typisk ét år)
  • ret til at omtale din organisation som Erhvervspartner i Fleksjobber Netværket på alle tænkelige platforme, e-mail signaturer, i reklame-øjemed, og anden form for branding
  • Gratis omtale, eksponering, eventuelt leads og besøgende på egne websites, omtale, visning på vore platforme – såsom LinkedIn company-page, showcase-page, gruppe, Facebook-side, Instagram, hjemmesiden fleksjobbernetvaerket.dk og eventuelle nyere tilkomne elektroniske muligheder

VI GIVER DIG GIVER DIG OGSÅ

 Fleksjobber Netværket støtter dagligt klimakampen med 1,5% af de kr. 365,- som abonnementet koster årligt. Beløbet bruges til fjernelse af CO₂ fra atmosfæren; det er afgørende for at modvirke klimaændring. Vi tror NEMLIG på at sammen står vi stærkere, også når vi står sammen globalt. Vi tror også på “put your money where your mouth is” tanken, hvorfor vi derfor aktivt gør en forskel økonomisk – det får du med når du støtter os og bliver erhvervspartner.
 
LOGOET SENDES TIL DIG PÅ E-MAIL
 
Den e-mail adresse du angiver ved betalingen, er også den e-mail adresse på hvilken vi sender logoet du kan anvende. Logoet er i PNG format og er 400×400 pixel i størrelse. Du modtager det i en ZIP fil.
 
Erhvervspartner 2022

SÅDAN GØR DU

Klik på “START ÅRLIGT ABONNEMENT” og du føres videre til vores betalings-gateway hos Stripe. Her udfylder du dine informationer som kreditkortnummer med mere. Abonnement træder i kraft samme dag betalingen er modtaget. Læs mere om sikker betaling på internettet herunder.

 

OM SIKKER BETALING

Som erhvervsdrivende kan du let støtte Fleksjobber Netværket med et årligt beløb på 365 kr. inklusive moms. Beløbet dækker abonnementsafgifter som  administration, drift og vedligeholdelse af digitale løsninger, marketing og udvikling samt 1,5% af beløbet til kampen mod klimaændringer. Fleksjobber Netværket er ikke momsforpligtet qua vores konstellation. Du kan som privat også støtte Fleksjobber Netværket, men ikke drage fradragsregler i brug. Som privat bidrager får du ikke mulighed for at bruge logoet til eventuelle platforme.

ANDRE MÅDER AT BETALE PÅ

  • Almindelig bankoverførsel til kontonummer
  •  Betaling via PayPal
Almindelig bankoverførsel til kontonummer
 
Bankforbindelse: DANSKE BANK
Registreringsnummer9570
Kontonummer: 0011771122
 
Tekst til modtager: Erhvervspartner + betalings-ID
 
Betaling via PayPal
 
Betaling med PayPal skal ske til vores e-mail adresse info@fleksjobbernetvaerket.dk
 
Her er det PayPal der sørger for at du modtager en faktura.
 
Print Friendly, PDF & Email